svsowieso.nl is een feit!

Welkom allemaal op de nieuwe website van Studievereniging Sowieso, svsowieso.nl.

Vanaf vandaag zullen we jullie vanuit deze website op de hoogte houden van al het nieuws en ontwikkelingen binnen de vereniging. Denk hierbij aan nieuwe concepten, aankondigingen van evenementen, de open agenda en verslagen van afgelopen evenementen. Ook zal er de mogelijkheid zijn om je op te geven voor evenementen, wanneer dit nodig is.
Op de pagina Inschrijven kan je je inschrijven voor onze vereniging. Dit is veel overzichtelijker en eenvoudiger dan de ouderwetse manier, die per mail was. Op de pagina Duitslandnieuws zullen we jullie op de hoogte houden van het belangrijkste nieuws uit Duitsland. Aan de zijkant vindt je een Twitter Widget voor Humanities Rally en publiceren wij het laatste nieuws omtrent de huidige discussie tussen de studenten en het bestuur van onze FGw.
Voel je vrij om rond te kijken, en oh! Nu je hier toch bent: Bevriend ons even op Facebook, als je dat nog niet gedaan had. Je vindt ons op https://www.facebook.com/studievereniging.sowieso.