Studentenbijeenkomst – meedenken over de toekomst.

Dat de vereniging geen actief leven heeft, is duidelijk.
Wij willen leden en niet-leden graag horen. Met nog maar een half jaar te gaan willen wij laten zien tóch wel aan jullie wensen te kunnen voldoen.

Op 5 februari organiseren wij daarom een studentenbijeenkomst/brainstormsessie.
Wij willen horen wat jullie graag willen, en hoe jullie de aankomende periode voor jullie zien. Op het moment zijn wij in gesprek met verschillende partijen om bepaalde vaste evenementen te organiseren, maar ook om bepaalde zaken organisatorisch strakker te laten verlopen. Hierover op 5 februari meer.

Wij willen jullie verzoeken om naar deze bijeenkomst te komen. Sowieso moet weer op de kaart komen te staan als een solide vereniging, en dat kunnen we alleen samen doen.

Binnenkort meer info over de precieze locatie en tijd. Naar verwachting wordt het 5 februari 15:00, dus na het hertentamen van Dorok.

Brigitte is gevraagd een zaal te reserveren. Capaciteit zal rond de 30 personen liggen.

Verspreid dit evenement alsjeblieft onder jullie Facebookloze medestudenten. We zullen ook vanuit de opleiding een e-mail laten sturen.

Vooraf aanmelden is vanwege de capaciteit noodzakelijk. Dit kun je doen via evenementen@svsowieso.nl of via het formulier op de website (komt nog).

Let wel: Tijdens dit evenement focusen wij ons op het heden en op wat er nog komen gaat. De tijdlijn die achter ons ligt is relatief irrelevant. Houd hier rekening mee in de mindset die je meeneemt ;).

Aanmelden kan hieronder:

Er geldt in principe een capaciteit van 30 man. Aanmelden kan tot op de dag zelf, of tot aan wanneer de capaciteit bereikt is. Mensen die zich daarna nog aanmelden worden op een wachtlijst geplaatst en bij een eventuele afmelding alsnog uitgenodigd.