Sowieso ft. Athenaeum: De samenwerking.

Van oudsher werden de boeken voor de studie Duitse Taal en Cultuur geleverd door boekhandel Die Weiße Rose aan de Rozengracht. Helaas bestaat deze boekhandel anno 2014 niet meer, in ieder geval niet in fysieke vorm. Het is, zacht uitgedrukt, dus vrij lastig om aan sommige titels voor bepaalde vakken te komen, en dat moest worden opgelost.
Wij kunnen met trots aankondigen, dat Sowieso per vandaag een officieel samenwerkingsverband heeft met Boekhandel Athenaeum, gevestigd op het Spui.
Wat houdt dat voor ons, en voor jullie, in?

• Sowieso zorgt er in samenwerking met de docenten voor, dat er een boekenlijst bekend is per semester.
  • Deze boeken worden door Athenaeum op de website geplaatst, alwaar jullie bestellingen kunnen plaatsen.
  • Voor Nederlandse titels geldt er een korting van 10%. Voor Duitstalige titels is deze korting 18%.
  • Je kan je ook meteen als lid aanmelden. Hier staat wel tegenover, dat je de contributie meteen voldoen. LET OP: Alleen betalende leden kunnen gebruik maken van de kortingen, die door Athenaeum en Sowieso aangeboden worden. Zonder geverifieerd lidmaatschap betaal je de volle mep.
  • Sowieso en Athenaeum streven ernaar de boeken ruim voor de start van het nieuwe semester aan te kunnen leveren.
  • Als betalend lid zul je ook een ledenpas ontvangen, die in de winkel van Athenaeum ook nog eens recht geeft op kortingen!

Kortom, alleen maar voordeel! Schrijf je snel in en profiteer van dit aanbod. Besteldata zullen binnenkort gepubliceerd worden.

Indien je nog vragen hebt over deze samenwerking, kan je natuurlijk een mailtje sturen naar boekverkoop@svsowieso.nl.