Levering boeken. UPDATE: 31/1/2015.

De boekendeadline is alweer een poosje gesloten. Naar verwachting worden de boeken aankomende vrijdag geleverd. We zullen op korte termijn een schema online zetten, waarin we tijden voor ophalen aangeven. Mocht een van deze tijden je niet schikken, kun je via een e-mail naar boekverkoop@svsowieso.nl een afspraak maken voor een ander afhaaltijdstip. Zodra het rooster bekend is, vragen wij jullie om in te tekenen voor welke dag en wanneer je komt, zodat we meteen het goede pakket voor je klaar hebben staan! Dit zal mogelijk zijn via de website.

We houden jullie op de hoogte!

UPDATE: Morgen komen de boeken binnen en is er meteen mogelijkheid tot afhalen! Op het moment, dat je je aanmeldt, krijg je een bericht met daarin hoe je PCH 2.01 bereikt!
Op vrijdag 30 januari kun je afhalen van 11:30 tot 14:00 in PCH 2.01F/G.
Op maandag 1 februari kun je afhalen van 13:00 tot 15:00.
Op dinsdag 2 februari kun je afhalen van 10:45 tot 12:45.

We vragen jullie om even door te geven, wanneer je komt. Dit kan via het formulier hieronder.

UPDATE 30/1 14:07:
De boeken zijn allemaal in goede staat aangekomen! Het ophaalmoment van vandaag is afgelopen, maar iedereen heeft zich toch al voor maandag/dinsdag opgegeven. Een overzichtje met je bestelling wordt per mail naar je verzonden. Hiervoor dien je wel boekverkoop@svsowieso.nl in je lijst met vertrouwde contacten te hebben staan! Tot maandag/dinsdag!
Boeken :).

Bestuur

Het bestuur van Sowieso doet zijn best om jullie via deze website van alle nodige informatie te voorzien!

You may also like...