Sowieso ft. Athenaeum: Boekverkoop vanaf 2e semester!

De contracten zijn getekend, de lijst is geleverd en we zijn live! We kunnen vanaf vandaag met trots zeggen dat onze leden boeken kunnen bestellen via Athenaeum Boekhandel.
Na het balletje lang bij de UvA te hebben laten liggen, is het nu dan eindelijk mogelijk om die enorme rompslomp achter je te laten en je boeken gewoon op tijd te hebben.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Nou, heel simpel.

• Jullie kunnen de boekenlijst oproepen op deze website.
  • Vervolgens kies je de FGw en onze studievereniging (SOWIESO).
  • Hier wordt vervolgens de verenigingsbestellijst in een dropdown menu aangeboden en dan kun je je boeken kopen.
  • Er zijn natuurlijk wel een aantal andere zaken, t.w.:

• De korting geldt alleen voor betalende leden! Je kan je lidmaatschap bij de boeken meteen aanvragen en betalen via iDEAL. Niet betalen is dus geen korting. Wel lid, maar nog niet betaald? Stuur even een e-mail en je ontvangt van ons de betalingsgegevens. E-mailadres voor zaken omtrent lidmaatschap is leden@svsowieso.nl
  • Wij verifiëren de lijst met bestellingen alvorens akkoord te geven voor bestelling.
  • Voor semester 2 zijn niet alle boeken van de grote Duitse vakken in de lijst opgenomen. Het was voor ons te kort dag om deze nog op te laten nemen! We hebben in ieder geval algemene vakken, waarvan de boeken bekend waren, opgenomen. Het kan dus zijn, dat er geen boeken op de lijst staan voor dit semester!
  • Ook niet geheel onbelangrijk zijn de data:

• Tussen 12 en 25 januari staat de bestellijst open. Dit is de bestelperiode!
  • Op 30 januari levert Athenaeum ons de boeken. Als alles goed is zal distributie via ons verlopen. In de loop van die tijd maken wij een rooster bekend, met daarop tijdstippen waarop wij aanwezig zullen zijn in 2.01F/G van het PCH om de boeken op te halen.
  • 2.01F/G? Hoe kom ik daar?
    Vrij simpel. Je neemt de trap (of lift) naar de eerste verdieping.
    Links naast de snoepautomaten is er een doorgang. Ga door de deur, en het hoekje om de trap op. Zodra je op de tweede verdieping bent verlaat je het trappenhuis. Aan je rechterhand is er dan nog een trap naar twee ruimtes. Dit is het kantoor, vanuit waar wij jullie de boeken zullen uitgeven.

Nog vragen? Neem dan contact op met boekverkoop@svsowieso.nl en uitsluitend via dit e-mailadres!
    Als je nog behoefte aan een reminder hebt wat betreft de algemene info, verwijzen we jullie naar deze pagina.
    Inschrijven kan natuurlijk hierrr!