Inschrijven

Wil je lid worden van onze studievereniging? Dat kan! Op deze pagina kun je je aanmelden als nieuw lid van onze vereniging. Een lidmaatschap kost jaarlijks eenmalig €15 en is aan te vragen zolang je aan de UvA studeert en vanwege je studie een aantoonbare affiniteit hebt met Duitse taal en cultuur. Ook als ERASMUS-student kun je lid worden van onze vereniging. Voor het lidmaatschap krijg je korting op de aanschaf van studieboeken bij Athenaeum Boekhandel, korting op de aanschaf van een Goethe-Pas, toegang tot onze evenementen en vaak ook kortingen op de evenementen op de Open Agenda. Ook doet het Bestuur jaarlijks haar best om een Semesterfahrt naar een Duitse stad te organiseren. Wil je lid worden? Schrijf je dan snel in!

Für ERASMUS-Studenten: Auch ihr könnt Mitglied unseres Vereins werden. Wenn du ERASMUS-Student bist, zahlst du aber nur einen Beitrag wenn du für die Dauer eines Studienjahres an der Universität von Amsterdam studierst.