Wil je lid worden van onze studievereniging? Dat kan! Op deze pagina kun je je aanmelden als nieuw lid van onze vereniging. Een lidmaatschap kost jaarlijks eenmalig €15. Ook als ERASMUS-student kun je lid worden van onze vereniging.

Voor het lidmaatschap krijg je korting op de aanschaf van studieboeken bij Athenaeum Boekhandel, korting op de aanschaf van een Goethe-Pas en toegang tot al onze evenementen, waaronder ook de Semesterfahrt naar een Duitse stad. Wil je lid worden? Schrijf je dan snel in!

Für ERASMUS-Studenten: Auch ihr könnt Mitglied unseres Vereins werden. Wenn du ERASMUS-Student bist, zahlst du aber nur einen Beitrag wenn du für die Dauer eines Studienjahres an der Universität von Amsterdam studierst.