Studieboeken met korting bij Athenaeum – ook buiten de reguliere verkoop om!

Beste leden,

We willen jullie erop attenderen dat het mogelijk is om studieboeken met een korting van 10% aan te schaffen bij Athenaeum Boekhandel. Hoewel de korting lager is dan jullie van de boekverkoop gewend zijn, is het de maximale korting die wettelijk op boeken gegeven mag worden.
Er is echter wel één addertje onder het gras: jullie dienen (betalend) lid te zijn van Sowieso en over een ledenpas te beschikken. Die laatste hebben jullie nog niet.

Hier gaat verandering in komen! Mocht je in aanmerking willen komen voor een ledenpas, vul dan het onderstaande formulier in. Over 14 dagen sluiten we de aanmeldingen en gaan we over tot het aanvragen van de passen.
LET OP: Indien je nog geen contributie hebt voldaan over het huidige collegejaar, kunnen wij je pas niet aanvragen. Voor het opvragen van onze rekeninggegevens kan je een mail sturen naar leden@svsowieso.nl. Wij sturen je dan de benodigde gegevens.

Vul het onderstaande formulier in om jouw pas aan te vragen.